Hundepoter.no

Canis.no

Pakke pakke :)

Idag kom pakken jeg bestilte fra Canis!!! :D


Jeg og Jackie gikk til butikken å hentet pakken, tok henne med inn fordi det var dårlig vær, hun satt helt rolig å bare følgte med på meg, så sier plutselig dama bak skranken: DET ER IKKE LOV MED HUND INNI BUTIKKEN!, så jeg måtte altså gå ut med Jackie før jeg fikk pakken :o
Snakk om latterlige menneske!


Her er hva jeg bestilte!
Jeg er foreløbig fornøyd :)

Tingene jeg bestilte er :

- FURminator deLuxe


Pris fra : 399,-
Denne skal jeg prøve på Parelius(katten til familien) neste gang jeg er hjemme.
Da blir det et nytt innlegg!- Skinneeez ball med halePris: 98,-
Her er jackie som leker med ny leken sin,  hun er kjempe glad, når vi åpnet pakke og prøve å pipe med den, ble hun kjempe gira og oppa oppå sofaen, noe hun vanlig vis ikke gjør. Vi er foreløbig veldig fornøyd, etter at vi åpnet pakken har det ikke godt 1 min uten et ?pip?, ikke så rart da siden det er 2 plasser den kan pipe, den ene er på hode(ballen altså) og den har en annen pipelyd i halen.
Har du en hund som blir gira av ?piping? så kan jeg anbefale denne på det sterkeste,  den kan brukes til kasting, drakamp(den har et strikk mellom ballen og halen, så den tåler litt draing) og rett og slett koses med!


- Liten Godbitbag

Pris: 49,-
Denne var søt og veldig grei synes nå jeg, jeg er driver ikke med så veldig mye trening, men tror det kan være praktisk sånn at det slipper å lukte hund av jakkene mine! Den har en krok så den kan festes i beltet! Blir morro å ha med ut på tur. Jeg har foresten den gule :)

- Bogebena Superlekker hundegodis 1 kg


Pris: 79,-
Har helle ikke fått testet disse, men jeg antar at de blir godkjent av Jackie, hun er litt kresen, men så ut som de vertfall luktet godt når vi åpnet pakken.

- KONG classic rød, medium

Pris fra : 79,-
Dette er den første KONGen vi har kjøp, nå har jeg lakt den i fryseren med leverpostei inn. Det blir nok et nytt innlegg når den er prøv ut!

- Valpesele

Denne kjøpe jeg siden den var så billig!! Men nå er canis utsolgt for og ser ut som de ikke tar den inn igjen, et lite problem er nok at den vil bli for liten til en schæfervalp, så vi får se hva vi skal gjøre med den. Men det ser veldig bra ut!

-Ballslynge

Pris: 69,- (nå på salg med 50 % på denne)
Denne virket veldig grei, men Jackie har ganske sterke tenner og enkelte leker har hun en trang til å ødelegge, det tok henne ca 1 min å ødelegge den, litt kjipt men flaks at den var på tilbud. Merkelig egentlig for Skinneeez?n  har hun i munnen nå å bare koser med, så hun skiller for håpentlig vis litt mellom hva som er billig å ikke gjør noe om blir ødelagt, og hva som koster litt mer...

Den stakkars leken etter at Jackie var ferdig med den, STAKKAR!!
Idag bestilte jeg for første gang hos Canis.no

Idag la jeg inn min første bestilling hos Canis, de har jo tilbud på godt over 150 varer. Kjenner jeg gleder meg til pakken kommer..

Jeg bestilte diverse ting blandt annet en noen godbiter, valpebånd... Ja jeg skal ta bilde og skrive om produktene jeg bestiller..

Gleder meg sånn..


Foresten så glemte jeg å skrive at igår var jeg å gikk tur med Ice etter skolen, noe som skal bli en fast tirsdagstradisjon. siden jeg skal på jobb en time etter skolen og Christine bor rett at med skolen så det passer perfekt.

Så gleder meg til neste tirsdag :)

Ha en god del folkens..
hundegalemeg

hundegalemeg

18, Bodø

Sofie heter jeg,er 18 år, er super gla i hunder og ønsker å drive med hunder fram over! Driver å lager nomehalsbånd Gå under knappen hjemmelaget og til slags så vil det stå litt mer info under der :) E-post : hundegalemeg@gmail.com

hits