Hundepoter.no

Mental trening

Buss tur

Beklagelig vis så er det en stund siden jeg sist blogget, dette er noe jeg beklager, men her kommer det da en litet oppdatering på hva som har skjedd i det siste :)

Jackie har fått løpetid, jeg skal gå tur med Ice idag siden det er tirsdag :)

Igår møtte jeg Lisa som jeg ikke har sett på to uker.
Når jeg var ferdig på skolen i går ringte jeg Lisa som når er i bodø(studerer på NTG i oslo), vi ble enig om at hun skulle komme til meg. Hun passet Rex schæfer/labrador mixen demmes siden foreldrene var i Thailand, så da ble det bussing fra mørkved å til Kvalvika med Rex. Det var så morsomt!

Første bussen(vi måtte ta 2) var han veldig gira, for dette var noe han ikke hadde gjort før.

I tillegg var det veldig mye mennesker på bussen noe som også var veldig morsomt! Men til slutt la han seg foran føtterne våre å bare slappet av. Så godt å se at han klarte å bli så rolig når det var første gang på buss :)

Men når vi skulle av jo da skulle han ut først! Så det ble litt dreging i båndet og sprinnging til neste buss, som vi akkurat rakk!

Så var det en 10-15 min til bussen var hjemme og da vi kom inn ble han kjempe gla og sprang rundt i huset og hilste på Joakim :)

Han drakk en stor isboks med vann men det er jo ikke rart når han hadde gått i en time for så å tatt buss i ca 45 min..

Etter han hadde fått drukket litt slo han seg til ro i stua, bare la seg ned og slappa av, helt til Joakim tok frem laserpennen sin og begynte å lys på gulvet.

Å hvor morro det var å se på, å det vistes at Rex koste seg! Han hoppet på lyste, prøvde å spise det, trokket på det, og loggret hele tiden. Når vi slo av pennen gikk det rundt et minutt før han sovna igjen.

Så resten av kvelden ble det avslapping før det ble en liten do tur før vi skulle legge oss, Lisa og Rex overnattet siden Joakim var syk og jeg ville ikke la Lisa gå hjem i mørket :)

 

Så rundt 7 var det opp stelle seg og gjøre seg klar for en liten tur før bussen, før vi skulle ta bussen til skolen og Lisa skulle gå resten av veien hjem til Soløyvannet.

Nå sitter jeg på skolen og Lisa og Rex ligger hjemme å sover :)

 

Dette var en koselig morgen, skal prøve å få lagt inn bildene seinere idag :)

Mental trening

Ja, jeg er nok fremdeles syk idag men jeg har kommet meg litt, så gikk ned til svigermor og spurte om jeg fikk ha Jackie i helga, å fikk selfølgelig et ja :)

De driver ikke med mye mental trening av henne så hun blir relativt for sliten når hun må bruke hode litt..
Idag var det på tide at hun skulle få litt mental trening tenkte jeg, jeg fant frem de hjemmelagde godbitene(som hun er kjempe gira på) og en kopp, byttet etter vært til et glass, for å gire henne litt siden hun da kunne se den..

Filmet første runde, ser ut som hun storkoser seg!

video:jackie og godbit

Beklager det ble dårlig kvalitet på filmen, filmet med web kamera....

Jeg gjorde dette 3 runder før hun var sliten og la seg sammen med meg på sofaen og sovnet, og små snorket.

Hun er da bare søt!
hundegalemeg

hundegalemeg

18, Bodø

Sofie heter jeg,er 18 år, er super gla i hunder og ønsker å drive med hunder fram over! Driver å lager nomehalsbånd Gå under knappen hjemmelaget og til slags så vil det stå litt mer info under der :) E-post : hundegalemeg@gmail.com

hits