Hundepoter.no

Venner

Middags besøk

I går hadde jeg og Joakim besøk av Ida(joakims lillesøster), Øyvind(kompis og kjæresten til Ida) og Eirik(kompis) og vi lagde en kjempe god julemiddag!
Jackie fikk vi på beøsk når foreldrene til joakim kom hjem fra hytta.

Vi kjøpte inn litt ribbe før jul, fordi ribbe er veldig billig så det ble kjempe god middag med potetmos(laget av meg, utrolig god!), kolerabimos(di selgte ikke kolerabi på bunnpris,så ble pose), rødkål, surkål og soppsaus(det eneste vi hadde, var faktisk godt ilag med).

Mens vi satt å spiste lå Jackie i senga si, og når vi var ferdig fikk hun lov å komme bort og fikk litt rester.. Eller ble vell ganske mye reste, stakkar jenta fikk jo så stor mage etter på. Å mye fart var det ikke på hun når hun skulle ta leken.Ei stapp mett Jackie som fant ut at det var godt å ligge å slappe av litt etter maten..

Etter at hun hadde slappet av litt, kom hun opp på fanget, joakim begynte å erte henne med litt ribbe kjøtt, hun var så mett at hun ikke orket å prøve å ta den fra han...

hundegalemeg

hundegalemeg

18, Bodø

Sofie heter jeg,er 18 år, er super gla i hunder og ønsker å drive med hunder fram over! Driver å lager nomehalsbånd Gå under knappen hjemmelaget og til slags så vil det stå litt mer info under der :) E-post : hundegalemeg@gmail.com

hits